Уметничка школа у Нишу организује у просторијама школе бесплатну припремну наставу, која  ће се одржавати  сваке суботе у месецу од 10 до 13 часова. Први термин непосредне реализације припремне наставе резервисан је за суботу 5. март, када је планирана настава цртања. 
 
За наставу цртања потребно је понети:
 
блок број 5, оловке различитих дебљина (H, HB, B), гумицу за брисање. 
 
За наставу сликања потребно је понети: 
 
блок број 5, темпере, четкице, палету и посуду за воду.  
 

За наставу вајања потребно је понети:

два пакетића глине, ножиће, малу чинију за воду, влажне марамице, шпахтлице (дрвене или пластичне). За почетак, може се користити и неки други приручни алат.

Припремна настава се организује као вид подршке будућим ученицима због специфичности пријемног испита, који обухвата полагање цртања, сликања и вајања.
 
О свим додатним питањима можете се информисати на сајту школе. 
 
Добро дошли!

РАСПОРЕД ИЗВОЂЕЊА ПРИПРЕМНЕ НАСТАВЕ

 

5. МАРТ 2022.  –  ЦРТАЊЕ 

12. МАРТ 2022.  –  ЦРТАЊЕ

19. МАРТ 2022.  –  СЛИКАЊЕ

27. МАРТ 2022.  –  ВАЈАЊЕ

 

 

2. АПРИЛ 2022.  –  ЦРТАЊЕ 

16. АПРИЛ 2022.  – СЛИКАЊЕ

30. АПРИЛ 2022.  –  ВАЈАЊЕ

 

 

7. МАЈ 2022.  –  СЛИКАЊЕ

 

ПРИЈАВА ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА

ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВЉИВАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ПРИЈЕМНИ ИСПИТ НА ПОРТАЛУ
 
www.mojasrednjaskola.gov.rs (МСШ), за ауторизоване кориснике, родитеље, односно друге законске заступнике ученика који су евидентирани у централној бази Министарства и добили су осмоцифрену шифру, и за неуаторизоване кориснике, родитеље, односно друге законске заступнике ученика који нису евидентирани у централној бази Министарства датум/време од 4. априла 2022. у 8ч до 7. априла 2022. у 24ч.
 
Пријављивање кандидата за пријемни испит непосредно у матичним основним школама и непосредно усредњим школама у којима је организовано полагање пријемних испита датум/време 7. и 8. април 2022. од 9 до 10ч.